Copyright

Capitolul 5 – Drepturi de Autor (parte integranta a Termenilor si Conditiilor)

Intregul Continut aflat pe Website este proprietatea Companiei si/sau a partenerilor acesteia si intra sub incidenta Legii pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Companiei a Continutului este interzisa conform Legii nr. 8/1996 modificata si completata de Legea nr. 285/2004 si de Ordonanta de Urgenta nr. 123/2005.

Compania declara ca inainte de a publica orice fel de Continut pe Website verifica originalitatea lucrarilor, se asigura sa nu incalce in vreun fel alte drepturi de autor iar unde este cazul cere acordul proprietarilor de Continut si/sau citeaza sursa.

Compania garanteaza protectia drepturilor Utilizatorilor inregistrati sau ale partenerilor care au incarcat pe Website materiale personale si originale (elemente grafice, imagini, materiale video, altele) sau/si care au creat, scris si publicat articole de tip text cu continut unic si original.

Drepturile de autor ale Companiei precum si ale Utilizatorilor si ale partenerilor sunt certificate de amprentele digitale create pe https://copyrighted.com si https://archive.org in momentul publicarii Continutului pe Website.

Amprenta digitala are caracter de non-repudiere si poate fi folosita in instanta judecatoreasca drept dovada a existentei materialului in forma respectiva la un anumit moment in timp.

Este interzisa copierea, modificarea, descarcarea, transmiterea, publicarea si/sau distribuirea materialelor continute de acest Website in orice mod fara consimtamantul expres si prealabil al proprietarului. Exceptie fac: citarea online, care este permisa cu acordarea creditului si publicarea link-ului catre pagina sursa, precum si distribuirea si/sau salvarea paginilor Website-ului sub forma de link-uri, in cadrul platformelor sociale si/sau al platformelor de tip bookmarking (salvare pentru citire ulterioara).